TMA för avstängning eller skydd

Vägjobbs TMA-bilar är toppmoderna och miljöklassade men ännu viktigare är våra TMA-chaufförers kompetens. Du kan lita på att våra chaufförer har rätt utbildning, engagemang och kunskap att skapa trygga arbetsplatser.

Vi löser dina behov av TMA vid vägarbete, etablering av arbetsområde, utsättning av barriär, sprängning, beläggningsarbete, slåtter, räckesmontering och alla andra tillfällen då det behövs ett tillfälligt tvärgående energiupptagande påkörningsskydd. Vägjobb utför TMA-körningar i hela landet och kan stationera bil och chaufför på plats vid längre projekt.

Alla våra TMA-bilar är miljöklassade i utsläppsklass Euro 6 och utrustade med TMA-skydd (Truck Mounted Attenuator) godkänt av Trafikverket. Vägjobbs chaufförer är certifierade, kontrollerade i brottsregistret, fullt utrustade med varselkläder, digitalt förarbevis, ID06 och har alla kvalifikationer som krävs för att skydda din arbetsplats.

TA-tjänster med kvalitet

Det är skillnad på utförande och riktigt bra utförande. Kontakta oss när du vill ha kompetenta och engagerade TMA-chaufförer, trafikvakter och trafikservicemedarbetare till ditt projekt. Team Vägjobb kommer i rätt tid och får jobbet gjort så du kan fokusera på din egen produktion.

Kontakta oss

Vägjobb i Sverige AB

Adress

Kryptongatan 6, 703 74 Örebro

010-499 25 60
brev@vagjobb.se

Följ oss på sociala medier