Säkra etableringar av trafikanordningar

Vägjobb har lång erfarenhet av etablering av trafikanordningar och etablerar din arbetsplats kostnadseffektivt, säkert och i enighet med gällande regelverk. Vi tar ansvar för etableringar, hanterar flyttar och trafikomläggningar så du kan fokusera på ditt byggprojekt.

När Vägjobb etablerar kan du lita på att din arbetsplats är etablerad och färdig på utsatt tid. Vi har erfarenhet från de mest komplexa trafiksituationerna och har stor vana från etablering av barriär, områdesskydd, vägmärken, avspärrningar, avstängningar och omledningar.

Vägjobb kan bistå med TA-planer, allt TA-material som krävs, TMA-bilar och medarbetare med erfarenhet av etablering, skyltning och trafikvaktsarbete. Vi har även ett välbeprövat nätverk av underleverantörer som ger ytterligare möjligheter till kompletterande tjänster.

Vi hjälper dig hela vägen

Våra kunder är specialister på att bygga – Vägjobb är specialister på trafikanordningar och områdesskydd. Vi ger dig möjlighet att fokusera på det du gör bäst medan vi hjälper dig hela vägen från TA-plan och hyra av material till etablering, tillsyn och andra tjänster du behöver i ditt projekt.

Infrastruktur & byggnation

Vägjobb i Sverige AB

Adress

Kryptongatan 6, 703 74 Örebro

010-499 25 60
brev@vagjobb.se

Följ oss på sociala medier