Press & Media

Vägjobb – öppet och ansvarstagande

Välkommen till Vägjobbs sida med pressinformation, kontaktvägar och bilder för redaktionell användning. Vägjobb i Sverige arbetar för att skapa trygga trafikmiljöer vid vägarbetsplatser. Vi erbjuder våra kunder utbildning, TA-planer, vägmärken, avstängningsmaterial och andra produkter samt personal för etablering av arbetsområden, trafikvakter, lots- och TMA-chaufförer med mer. Vi eftersträvar öppenhet mot media och välkomnar frågor om vår verksamhet.

Presskontakt och bilder

Har du frågor gällande Vägjobb i Sverige eller allmänna frågor om säkerhet vid vägarbetsplatser? Söker du bilder att använda i redaktionella sammanhang?

Kontakta Joakim Tillman, j.t@vagjobb.se

Observera att bilderna är immateriell egendom och därmed skyddade enligt lag. Vägjobb och respektive fotograf förbehåller sig samtliga rättigheter avseende användning av bilderna utanför redaktionella sammanhang.

Pressmeddelanden

Här hittar du tidigare pressmeddelanden.

Andreas Granath ny VD

Vägjobb och Safe at Site

Svevik förvärvar Vägjobb

Logotyp

Kontakta oss på j.t@vagjobb.se angående logotyp för tryck.

Vägjobb – En partner att lita på

Vägjobbs fokus är att skapa trygga trafikmiljöer och att vara en trygg partner till våra kunder. Vår egen trygghet bottnar i att vara en del av Svevik Industri AB och våra medarbetares engagemang. Vägjobbs mål är att vara en samarbetspartner som utvecklas tillsammans med våra kunder och leverantörer.

Vägjobbs väg

Vägjobb i Sverige AB

Adress

Kryptongatan 6, 703 74 Örebro

010-499 25 60
brev@vagjobb.se

Följ oss på sociala medier