Vi mår bra på Vägjobb!

Om man trivs på sin arbetsplats gör man ett bättre jobb, det syns tydligt på Vägjobb. I slutet av november genomfördes en medarbetarundersökning som visar att företaget lyckats mycket bra i arbetet med förbättrad arbetsmiljö.

– Vi förändrade vår affärsmodell och decentraliserade vårt arbete med start under 2022. Nu arbetar depåerna självständigt med lokal ledning. Det har många positiva effekter för våra kunder och vi märker betydande skillnad på arbetsmiljö och trivsel sedan dess, berättar VD Andreas Granath.

Medarbetarna ger känner tillit till- och känner sig uppskattad av närmsta chef. Man utvecklas i sitt arbete och man rekommenderar Vägjobb som arbetsplats.

På Vägjobb trivs man med sina kollegor, känner sig trygg och man mår bra. Det smittar av sig i arbetet och våra medarbetare i Team Vägjobb får mycket beröm av våra kunder.

Inför 2024 söker vi nya engagerade medarbetare som vill vara med på vår resa. På vår hemsida hittar du aktuella utlysta tjänster och fler kommer efter helgerna.

Har du projekt i trafikmiljö och vill jobba med det suveräna gänget i vårt team är du varmt välkommen att höra av dig till närmaste depå.

Vägjobb i Sverige AB

Adress

Kryptongatan 6, 703 74 Örebro

010-499 25 60
brev@vagjobb.se

Följ oss på sociala medier